Oldal kiválasztása

Univerzális tisztítószer

Anyagi, időtakarossági esetleg környezetvédelmi szempontból keresel olyan tisztítószert, amit minden fronton használhatsz az otthonodban?

Akkor számodra alkották meg az univerzális tisztítószereket. Azonban ne engedd, hogy a hangzatos reklámok és a divatos csomagolások becsapjanak. Fontos elv, ha egy márka nem tart tiszteletben, mint vásárlót, akkor nem érdemes ott elköltened a pénzed.

Azok az univerzális tisztítószerek, amik azt ígérik, hogy minden fronton bevethetőek és minden anyaghoz, felülethez, szennyeződéshez pont megfelelő hatást lehet velük elérni, nem valódiak. Ezek nem univerzális tisztítószerek, hanem átverések.

Az univerzális szó nem azt jelenti, hogy az adott termék minden felületre megfelelő alternatívát nyújt, hanem azt, hogy szélesebb körben használható, mint más, hagyományos termék. Az univerzális tehát többfunkcióst kell, hogy jelentsen ebben az esetben, és nem mindenhatót. Hasonlóan ahhoz, mint amikor egy orvos vagy gyógyszerész mindenre ugyanazt a gyógyszercsaládot ajánlja, hiszen azon van a legmagasabb jutaléka. (Ettől függetlenül lehet működik valamennyire a termék, de neked biztosan arra van szükséged és annyi pénzért? Neked fontos a szabad döntés joga minden információ birtokában?)

Természetesen léteznek a piacon jó minőségű és megbízható univerzális tisztítószerek, amiket kifejezetten a vásárló igényeinek megfelelően fejlesztettek. Ezeket valóban használhatod többféle felületen és anyagon eredményesen. Ehhez vagy egy megbízható márkát kell keresned, vagy pedig kutatómunkával meg kell keresned, hogy a boltok polcain kapható népszerű márkák közül mi az, ami valóban teljesíti, amit ígér a címkéjén.