Oldal kiválasztása

Üzemi zsíroldó

Üzemi zsíroldó termékek, melyek  ipari környezetben is maximálisan kiszolgálják az igényeket! Multifunkciós zsíroldó termékei könnyen és gyorsan feloldják azokat a szennyeződéseket, amiket más szerek nem oldanak fel.

Ebben a  kategóriában minden olyan  zsíroldó megtalálható, ami  ipari, üzemi  zsíroldásra használható. Minden felületre, ipari kiszerelésben  Erős, nagy tisztítóhatású szerek melyeket bátran használhatnak a háztartásokban is.

Ár-értékben kiváló szereket  és a hatásfokában, összetételében maximális erővel bíró ipari méretekben használható zsíroldókat, nagy kiszerelésben is. 

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

Hideg zsíroldó termékek,  ipari környezetben is maximálisan kiszolgálják az igényeid! Üzemi zsíroldó, mely tűzhelyek, kemencék, füstölők megtisztítására alkalmazható az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban. 

Mind a(z) 8 találat megjelenítése