Oldal kiválasztása

Zsíroldó

A zsíroldó kategóriában minden olyan  zsíroldó megtalálható, ami házi zsíroldásra vagy ipari zsíroldásra használható. Minden felületre, ipari kiszerelésben és otthoni felhasználásra is. Erős, nagy tisztítóhatású szerek melyeket bátran használhatnak a háztartásokban is, irodaházakban, vagy bármely zsíroldást  igénylő területen. Konyhákban, elszívókban és erősen szennyezett felületeken.

A zsíroldó kategóriában megtalálja  ár-értékben kiváló szereket  és a hatásfokában, összetételében maximális erővel bíró ipari méretekben használható szereket, nagy kiszerelésben is. Illetve a kis kiszerelésű házi zsíroldó szereket.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

1–9 termék, összesen 21 db