Oldal kiválasztása

természetes tisztítószerek

A természetes tisztítószerek kategóriában olyan tisztítószerek és személyi higiéniai szerek vannak amik alkotóelemei csak természetes anyagokból állnak.

Minden összetevő bio alapanyag és 100°%-ban feloldódik a természetbe visszakerülve. Természetes tisztítószerek organikus szerek. Allergének és hozzáadott vegyületek nélkül.

Bőrkímélő, környezetbarát szerek, amelyek segítségével környezettudatosan és mégis higiénikusan lehet a tisztaságot elérni, ind személyes térben, mind otthonunkban.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

 

Összesen 1 találat