Oldal kiválasztása

Szappanok

Szappanok az alapvető személyi higiéniai felszerelésünk részei. A tisztasághoz elengedhetetlen, hisz a mindennapi szennyeződések eltávolítása velük egyszerű és könnyen kivitelezhető. Folyékony változatban pedig még gazdaságosak is.

Ebben a kategóriában szappanokat talál. Kéztisztításra, folyékonyakat is, és hagyományos kiszerelést is. Ipari felhasználásra  a folyékony szappanok nagy kiszerelését javasoljuk. 

Otthoni tisztításra pedig az illatosított változatok közül tud választani. Antiallergén vagy semleges változatban is.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra

1–9 termék, összesen 14 db