Oldal kiválasztása

Ipari kéztisztító

Az ipari kéztisztító kategóriában minden olyan  tisztítószer megtalálható, ami az ipari kéztisztítószerek közé tartoznak. Erős, nagy tisztítóhatású szerek melyeket Üzemek, boltok, vendéglátóipari egységekben elhelyezett kézmosókba tölthető kéztisztító szerek. Ipari kiszerelésben, koncentrátumok.

Az ipari kéztisztítókként  használható  szerek nagy része, bőrkímélő, környezetbarát szer, amelyek segítségével környezettudatosan és mégis higiénikusan lehet megoldani a kéztisztítást. 

Az ipari kéztisztító kategóriában megtalálja  ár-érték kategóriában jó tisztítókat  és a hatásfokában, összetételében maximális erővel bíró ipari méretekben használható szereket, nagy kiszerelésben is. Legyen az szappan vagy fertőtlenítőszer. 

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

Bőrkímélő, környezetbarát ipari kéztisztítók.

A személyi higiénia ma már alapvető, könnyű, gyors és hatékony használatú szereket, szappanokat, ipari kivitelben, kiszerelésben itt találhatod meg, egy helyen.

Mind a(z) 4 találat megjelenítése