Oldal kiválasztása

Személyi higiénia

Itt minden olyan  tisztítószer megtalálható, ami a személyi higiénia fenntartásához elengedhetetlen. Fertőtlenítő, és tisztító hatásúak.

Az itt található személyi higiénia fenntartásához használható  szerek nagy része, bőrkímélő, környezetbarát szer, amelyek segítségével környezettudatosan és mégis higiénikusan lehet megoldani a személyi higiénia fenntartását.

Itt a kategóriában megtalálja a  saját kezűleg hígítandó kis kiszerelésű, ár-érték kategóriában jó tisztítókat  és a hatásfokában, összetételében maximális erővel bíró ipari méretekben használható szereket, nagy kiszerelésben is. Legyen az szappan vagy fertőtlenítőszer. 

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

Bőrkímélő, környezetbarát öblítők.

A személyi higiénia ma már alapvető, könnyű, gyors és hatékony használatú szereket, szappanokat, ipari és háztartási kivitelben, kiszerelésben itt találhatod meg, egy helyen.

1–9 termék, összesen 24 db