Oldal kiválasztása

Súrolószer

A súrolószer kategóriában találhatóak a súrolószerek. Melyek tarts, erős szennyeződések eltávolításánál használhatóak.

Az itt található súrolószerek nagy része, bőrkímélő, környezetbarát szer, amelyek segítségével végre friss illatú felületeket kapunk, erőlködés, erős dörzsölés nélkül.

A kategóriában megtalálja  házilag alkalmazható kis kiszerelésű, ár-érték kategóriában súrolót és az ipari készletezésű, hatásfokában, összetételében maximális erővel bíró ipari súrolószert is.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az súrolószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

Összesen 1 találat