Oldal kiválasztása

Pohármosó

A pohármosó kategóriában mind gépi mind kézi pohármosáshoz használható szereket talál. A pohármosószerek változatait.Speciális pohármosó szerek melyyek visszaadják az üveg fényét, csillogását. Meggátolják a vízkő által okozott opálosodást.

Az itt található  szerek, bőrkímélő, környezetbarát pohármosó szerek, amelyek segítségével végre erőkifejtés nélkül érhető el a csillogás.

A kategóriában megtalálja a pohár és üveg mosás házilag alkalmazható kis kiszerelésű, ár-érték kategóriában jó szereket és az ipari készletezésű, hatásfokában, összetételében maximális erővel bíró pohármosó szereket.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

Mind a(z) 3 találat megjelenítése