Oldal kiválasztása

Higiéniai felmosó - ipari kiszerelésben

A higiéniai felmosó, az Ipari padlótisztító szerek koncentrált változata. Csak koncentrátum, vagy szuper koncentrátum változatban kaphatóak. Minden esetben erős szerek, ,amit hígítva kell felhasználni. Használatuk kesztyűben javallott. Vagy használat után bő vízzel kell kezet mosni és kézvédő krémet alkalmazni.

Erősen szennyezett felületkezelés miatt különösen fontosak, hogy a padlózat tisztasága fertőtlenítése könnyen és gyorsan elérhető legyen  az ipari területeken is. A padlók között előfordul mind műanyag mind műkő fület, de beton felület is. Minden esetben végezzen egy nem szembetűnő helyen próbát, a higiéniai felmosó összetétele folyamán erős, akár foltosodást is okozhat.

A padló takarítása folyamán olyan higiéniai felmosó szert kell választanunk, ami minden felületet ugyan olyan hatékonysággal tisztít.

Padlótisztítás az ipari padlótisztító félék között a fertőtlenítő hatásuk miatt elterjedtek a higiéniai felmosószerek amik nagy hatású, erős tisztítószerek. 

A csempe, járólap más-más szertől lesz fényes és tiszta és  a fa padló is különleges tisztítást igényel. Az itt található tisztítószerek az ipari, higiéniai felmosó szerek. Amik professzionális megoldást adhatnak az ipari, higiéniai padlótisztításhoz.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és  alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a csomagolásnál is ügyeltünk erre a szempontra. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

 

Mind a(z) 3 találat megjelenítése