Oldal kiválasztása

Padlótisztító

A padlótisztító kategóriában mind gépi mind kézi padlótisztításhoz használható szereket talál.  Speciális padlótisztító szerek, különböző felületekre.

Az itt található padlótisztító szerek, környezetbarát padlótisztító szerek, amelyek segítségével végre erőkifejtés nélkül érhető el a padlók tisztasága.

A kategóriában megtalálja a padlótisztítás házilag alkalmazható kis kiszerelésű, ár-érték kategóriában jó szereket és az ipari kiszerelésű, hatásfokában, összetételében maximális erővel bíró szereket.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

1–9 termék, összesen 21 db