Oldal kiválasztása

öko tisztítószer

Az öko tisztítószer kategóriában összegyűjtöttük azokat a tisztítószereket melyek újrahasznosított csomagolóanyagban vannak, vagy a tisztítószer maga olyan anyagokból készül ami az öko tisztítószer alap elvárása, miszerint 30 nap maximális és teljes maradék anyag nélküli feloldódást ad.

Az öko tisztítószer alap kritériuma, hogy a természetes anyagokat használjunk. Az újrahasznosított anyagok, vagy a visszaváltható csomagolások, amik újra és újra felhasználhatóak ezeket tartalmazzák.

Öko és környezettudatos vásárlóinknak emeltük ki ezt a kategóriát, hogy keresgélés nélkül, azonnal megtalálják azokat a tisztító, mosószereket amik környezetbarát alapanyagokból vagy csomagolásban készül.

Az öko tisztítószerek hatalmas térhódítása köszönhető az egyre környezettudatosabb háztartásoknak, a környezettudatos életmód igényéhez köthető. Alapvető igényünk a modern világunkban is, hogy természetközeli életet élhessünk. A tisztító és takarítószereink ne csak hatásosak hanem gyorsan lebomlóak legyenek.

A föld védelme minden környezettudatos ember alapvető igénye. Ehhez ragaszkodunk akkor is ha tisztítószerekről van szó. 

Öko szerek jellemzői közé sorolhatóak, hogy nem tartalmaznak mesterséges szereket, a természetben megtalálható anyagokat használnak, illetve a szerek amikből állnak gyorsan és maradék anyagok nélkül lebomlanak a természetbe visszakerülve.

 

 

 

 

Összesen 1 találat