Oldal kiválasztása

Öblítő

Az öblítő kategóriában mind gépi mind kézi mosáshoz használható öblítőszereket talál.

Az itt található szerek nagy része, bőrkímélő, környezetbarát öblítő, amelyek segítségével végre friss illatú tisztaérzést adó antisztatikus ruháink, textiljeink lehetnek.

A kategóriában megtalálja a mosás házilag alkalmazható kis kiszerelésű, ár-érték kategóriában jó őblítőket és az ipari készletezésű, hatásfokában, összetételében maximális erővel bíró ipari mosáshoz használható  öblítőket.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

Bőrkímélő, környezetbarát öblítők.

Mind a(z) 4 találat megjelenítése