Oldal kiválasztása

Mosópor

A mosópor kategóriában mind gépi mind kézi mosáshoz használható  mosószereket talál.

Az itt található mosópor nagy része, bőrkímélő, környezetbarát mosópor, amelyek segítségével végre dörzsölgetés nélkül is megtisztíthatók a textíliák.

A kategóriában megtalálja a mosás házilag alkalmazható kis kiszerelésű, ár-érték kategóriában jó szereket és az ipari készletezésű, hatásfokában, összetételében maximális erővel bíró ipari mosáshoz használható  mosóporokat.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

Bőrkímélő, környezetbarát mosószerek.

Összesen 1 találat