Oldal kiválasztása

Mosogatószer

A mosogatószer kategóriában mind gépi mind kézi mosogatáshoz használható mosogatószereket talál. A mosogatószerek habzó és nem habzó változatait, illetve a mosogatógépek mosogatásához használható géptisztító mosogatókat.

Az itt található mosogatószer nagyrésze, bőrkímélő, környezetbarát mosogatószer, amelyek segítségével végre súrolás és kapargatás nélkül is megtisztíthatók a tepsik és a tányérok.

A kategóriában megtalálja a mosogatás házilag alkalmazható kis kiszerelésű, ár-érték kategóriában jó szereket és az ipari készletezésű, hatásfokában, összetételében maximális erővel bíró ipari  mosogatószereket.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

1–9 termék, összesen 23 db