Oldal kiválasztása

Mobil WC tisztítás

A mobil WC tisztítás kategóriában minden olyan WC tisztító folyadéka megtalálható, ami a mobil w-k higiénikussá tételéhez kell.  Fertőtlenítő, és felülettisztító, valamint a tartályfolyadék cseréhez szükséges folyadékok.

Az itt található mobil WC tisztításhoz használható  szerek nagy része, felületkímélő, környezetbarát szer, amelyek segítségével környezettudatosan és mégis higiénikusan lehet megoldani a mobil WC fenntartását,

A mobil WC tisztítás kategóriában megtalálja a  saját kezűleg hígítandó kis kiszerelésű, ár-érték kategóriában jó tisztítókat  és a hatásfokában, összetételében maximális erővel bíró ipari méretekben használható szereket, nagy kiszerelésben is.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

Bőrkímélő, környezetbarát öblítők.

 

 

 

 

 

Mind a(z) 2 találat megjelenítése