Oldal kiválasztása

Kézfertőtlenítő

Kézfertőtlenítő kategóriában olyan fertőtlenítő szereket tartalmaz amik a kéz fertőtlenítésére használhatóak. Kézfertőtlenítő hatással bírnak, bőrbarát és néhány esetben ápoló hatásuk is van. Gyakori, napi többszöri használatuk javallott.

Otthoni vagy házi, személyes használatra alkalmazható szerek és ipari kiszerelésű szerek, amik Élelmiszeriparba, éttermeknek, boltok számára a háttérhigiéniába, vagy élelmiszerrel érintkező személyek kezének fertőtlenítése, baktérium és vírusmentesítésre használhatóak.

Valamint emberi bőrrel érintkező egyéb felületek fertőtlenítésére.
Baktérium- és gombaölő, hatású szerek.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

Mind a(z) 9 találat megjelenítése