Oldal kiválasztása

Ipari tisztítószerek

Ipari tisztítószerek kategóriában olyan ipari kiszerelésű vagy összetétele szerint hígítandó termékek találhatóak, amik a nagyüzemi, üzemi felhasználók számára ideális. 

Gazdaságosságát a nagy kiszerelés, vagy a koncentráltság okán éri el. Vannak olyan tisztítószerek amik felhasználása fokozott elővigyázatosságot igényel, ezért csak ipari tisztítószerként ajánljuk. 

Ipari tételben vásárol tisztítószereket takarító vállalkozása, vagy étterme, szállodája részére, akkor Ön maximális tisztaságban tudhatja az egységeit, illetve takarékosan is bánik a pénzével. 

Ipari tisztítószerek alkalmazhatóak egy egy felületre, de vannak univerzális koncentrált, vagy szuper-koncentrált változatok. Több termék fertőtlenítésre is alkalmas, tehát nem kell tisztítás után + fertőtlenítő folyamatot bevetni.

 Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és  alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra

   • Ipari lefolyótisztító

   • Ipari vízkőoldó

   • Ipari gépi mosogatószer

   • Brilliance ipari tisztítószer

 

1–9 termék, összesen 20 db