Oldal kiválasztása

Fürdőszobai tisztítószerek

Fürdőszobai tisztítószerek a sokféle felületkezelés miatt különösen fontosak. Mindamellett, hogy a fürdőszoba tisztasága fertőtlenítése kiemelten fontos. A fürdőszobákban mind műanyag mind csempe fület, de fa felület is előfordul. Ezért a fürdőszoba takarítása folyamán olyan tisztítószert kell választanunk, ami minden felületet ugyan olyan hatékonysággal tisztít. Fürdőszobai tisztításhoz tartozik a zuhanykabin tisztító vagy a lefolyó tisztító is sőt a WC tisztító szereket is ide sorolhatjuk.

Fürdőszoba és a személyes higiénia összetartozó fogalmak, ezért fontos, hogy a fürdőszoba tisztítására is nagy gondot fordítsunk. A csempe más szertől lesz fényes és tiszta és a zuhanykabin  üvegfelülete is különleges tisztítást igényel. Az itt található tisztítószerek a fürdőszobai tisztítószerek közé tartoznak amik között van általános tisztítószer, és speciális csempetisztító is.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és  alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a csomagolásnál is ügyeltünk erre a szempontra. Miközben a fejlesztések folyamán egyik elsődleges szempont volt a hatékonyság. 

1–9 termék, összesen 21 db