Oldal kiválasztása

Eszközfertőtlenítő

Itt megtalálja az eszközfertőtlenítő szereket amiket nagyüzemi használatra fejlesztettünk ki, de kisebb kiszerelésben is megtalálja otthonának eszközfertőtlenítéséhez. Sok esetben koncentrátum, vagy szuper koncentrátum formábban. Tehát nem csak hatékonyan fertőtleníthet, de még gazdaságos kiszerelésben is hozzájuthat a szerekhez. Mind baktérium ölő és vírusölő hatással is.

Az eszközfertőtlenítő szerek hatásfoka, hatásmechanizmusa más mint az általános fertőtlenítőké.

Melyik a legjobb fertőtlenítő? Azt az dönti el, hogy Ön, hol, milyen felületre kívánja használni. Semmiképpen nem ajánljuk a házi fertőtlenítő szereket, ha  élelmiszeriparban, éttermeknek, irodáknak, boltok számára szeretne vásárolni. Termékeink minden EU-s jogszabályban foglalt kritériumnak megfelelnek, tehát bátran használhatóak a fent felsorolt különösen kiemelt kategóriák esetében is. Illetve otthonának fertőtlenítése is magas fokon elvégezhető vele. Első a tisztaság, fertőtlenítés, a háttér-higiénia.

A legjobb fertőtlenítőszer az, amit adott felületre választ. Tehát felület vagy használat dönti el. 

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát.

Rendszeresen és  alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra

 

Mind a(z) 4 találat megjelenítése