Oldal kiválasztása

Fertőtlenítő

Melyik a legjobb fertőtlenítő? Azt az dönti el, hogy Ön, hol, milyen felületre kívánja használni. Semmiképpen nem ajánljuk a házi fertőtlenítő szereket, ha  élelmiszeriparban, éttermeknek, irodáknak, boltok számára szeretne vásárolni. Termékeink minden EU-s jogszabályban foglalt kritériumnak megfelelnek, tehát bátran használhatóak a fent felsorolt különösen kiemelt kategóriák esetében is. Illetve otthonának fertőtlenítése is magas fokon elvégezhető vele. Első a tisztaság, fertőtlenítés, a háttér-higiénia.

Itt megtalálja az eszközfertőtlenítő szereket ugyan úgy mint a fertőtlenítő oldatokat. Sok esetben koncentrátum, vagy szuper koncentrátum formábban. Tehát nem csak hatékonyan fertőtleníthet, de még gazdaságos kiszerelésben is hozzájuthat a szerekhez. Mind baktérium ölő és vírusölő hatással is.

A legjobb fertőtlenítőszer az, amit adott felületre választ. Tehát felület vagy használat dönti el.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és  alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra

1–9 termék, összesen 28 db