Oldal kiválasztása

hajótisztító

A hajótisztító kategóriában minden vízi jármű, csónak, motorcsónak tb  mosáshoz használható szereket talál. Korrózió védő, fém felület tisztító és vízkőrtelenítő hatással is. Felület ápoló szerrel.

Az itt található hajótisztító szerek nagy része, felületkímélő, környezetbarát szer, amelyek segítségével a vízi jármű védve van az őt érő hatásokkal szemben, ugyanakkor nem szennyezi a vizet amin úszik.

A hajótisztító kategóriában megtalálja a  saját kezűleg alkalmazható kis kiszerelésű, ár-érték kategóriában jó tisztítókat  és a hatásfokában, összetételében maximális erővel bíró ipari méretekben használható tisztítószereket.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra.

Bőrkímélő, környezetbarát öblítők.

 

 

 

 

Mind a(z) 3 találat megjelenítése