Oldal kiválasztása

Autótisztító

Autótisztító kategóriában minden jármű tisztítására alkalmas szereket talál. Nagy kiszerelésű aktív haboktól a személyautók otthoni tisztításához használandó 2az 1-ben szerekig.

Autómosók kézi és gépi változatához is más-más szerek javasoltak. Ez alapján a különböző olajos vagy zsíros szennyeződések oldásához is itt találja a megfelelő autótisztító szert.

Ha Ön autómosó vállalkozást üzemeltet akkor az ebben a kategóriában megtalálható szerek közül válogathat, kiszerelés, erősség és ár viszonylatában.

A leg- erősebb szerek pedig alvázmosásnál is hatékonyak.

Gondosan olvassa el a használati utasítást és így tökéletes lesz az tisztítószer hatása. Fontos, hogy a szereink használata közben figyeljen az ajánlatra, miként és hogyan javasoljuk a használatát. Rendszeresen és alaposan tesztelt termékekből áll a kínálatunk, amihez gondos használati utasítást dolgoztunk ki. Mindent az Ön biztonsága érdekében is, valamint a használatuk alkalmával Ön megkapja a kívánt eredményt. Időt és pénzt spórolhat meg ezzel. Összetételében igyekeztünk megfelelni minden ma elvárható követelménynek. Természetbarát szereket is találhat, illetve a palackjaink is mind ökobarát kategóriába sorolhatóak. Igyekszünk kiterjeszteni elveinket, minden palackunkra

Mind a(z) 7 találat megjelenítése