Oldal kiválasztása

Tisztítószerek online

Ha még nem találtad meg minden szempontból a tökéletes tiszítószert, tudunk segíteni.

Valószínűleg te is a bevásárlókörutad alatt szerzed be valamelyik élelmiszerboltban a szükséges tisztítószereket. Esetleg drogériában, mert a saját márkás termékeik olcsóbbak. Amúgy ugyanazt tudják, mint a népszerűségük miatt drágább nagy márkák termékei és ezzel szeretnél tudatos döntést hozni.

Nem jársz feltétlenül rossz úton ezzel, hiszen a legnagyobb gyártók termékeivel tömött polcok a valóságban nem kínálnak széles palettát. A vegyszerek mellékesek minden élelmiszer üzlet beszerzési osztályán. Nem arra fognak koncentrálni a beszerzők, hogy környezetbarát, bio vagy teljesen hipoallergén termékekből beszerezzenek több féle választási lehetőséget, hiszen nem ezek a legnépszerűbbek.

A drogériák esetében azért már javul a helyzet kínálat szempontjából. Ott inkább azt érdemes megfontolni, hogy azért a pénzért, amiért megveszed a saját márkás terméket, már választhatsz nem csak gazdaságos, hanem környezetbarát lehetőséget is.  Nem is feltétlenül a környezetvédelem melletti elköteleződésed miatt, hanem hogy saját magatoknak ne okozzatok allergiát. Ezzel a nézőponttal már a drogériák kínálata is drasztikusan csökken. 

Mi az, ami kimaradt a felvázolt képletből? Az online cégek! Rengeteg alternatív gyártó rendelkezik kizárólag webshoppal, akik saját terméket árulnak. Teljesen lekövethetőek, egyértelműen megadják hol készül a termékük, miből és legfőképpen, hogy van-e bármilyen megkötés a használatát illetően. Legyen bármilyen magas elvárásod, biztosan találsz ugyanabban az árban, de általában még olcsóbban is minőségibb terméket, mint a túlárazott, “megbízható márkás” termékek között a TESCO polcain. Ritkán rendel otthoni használatra az ember havonta több doboz tisztítószert, így időszakra elosztva még akár a magán futárszolgálat szállítási költsége sem kiugró kiadás.

A leggyakoribb elvárások, aminek biztosan megfelel minden online és minősített (!) tisztítószer is, töredékáron a boltok polcain kapható társaikhoz képest:

  • hatékony és többfunkciós, de nem ígér valótlan dolgokat bevethetőség szempontjából,
  • praktikus, kialakítását tekintve kényelmes,
  • könnyen beszerezhető,
  • gazdaságos,
  • környezetbarát vagy újrahasznosítható alternatíva.