Oldal kiválasztása

Zsíroldó koncentrátum – Strong & Degreaser

10,865 Ft

Zsíroldó koncentrátum – Strong & Degreaser. Professzionális zsíroldó, ami a többször, erősen odaégett szennyeződések eltávolítására való koncentrátum.  Tűzhelyek, kemencék, füstölők, elszívók, zsíros padozat megtisztítására alkalmazható az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban.

Leírás

Zsíroldó koncentrátum – Strong & Degreaser

Professzionális zsíroldó koncentrátum, ami a többször, erősen odaégett szennyeződések eltávolítására való koncentrátum. Tűzhelyek, kemencék, füstölők, elszívók, zsíros padozat megtisztítására alkalmazható az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban. Nem alkalmazható alumíniumra, horganyra, illetve olyan festett felületekre, amelyek nem ellenállóak az erős lúgokkal szemben vagy nem a festék eltávolítása a cél.
Hígítás: 1:2 – 1:50. Kiszerelések 5 l


Költséghatékonyság:

Minden termékük kiemelten magas hatóanyag-tartalommal bír, ezért használatuk a költségoptimalizálásban is segít. Általában elmondható, hogy az Ecowian-termékekre való áttérés 20-30%-os megtakarítást jelentett eddigi ügyfeleiknek.

Saját fejlesztésű szerek, amelyek megkönnyítik a takarítást. Más alkotóelemekkel rendelkezik mint a tucattermékek. A takarítószereink tesztelése a cég több száz professzionális takarító cég alkalmazottjának segítségével történt.

A környezet védelem:

Az Ecowian alapanyagainak 90%-a 30 napon belül lebomlik ezért a termékek környezetbarátok.

Sokoldalú termékek. Ez elkerülhetetlenül kavarodáshoz és pazarláshoz vezet.

Az Ecowian termékek használata szinte minden esetben univerzális. Használata költséghatékony.

Állandó minőség:

A megszokott magas minőséget fogja kapni akkor is, amikor ötödször, tizedszer vagy éppen századszor rendel.

Öröm velük dolgozni, és nem csupán azért, mert valóban hatékonyak, hanem azért is, mert a termékek bőrkímélőek, semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent velük való munka. A termék gyártásának középpontjában a színvonalas tisztaság mellett a környezettudatosság- és védelem, illetve a gazdaságos kiszerelés áll.

Nem termelünk műanyag szemetet, újrahasznosítjuk flakonjainkat.
Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.


Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos.
A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak, az alapanyagaink
90%-a lebomlanak a természetben 30 nap alatt.
Az Ecowian termékcsalád gyártója magyar. 2016 kiváló minőségű környezetbarát