Oldal kiválasztása

Speeder Professional Hideg Zsíroldó 0,75 l

1,176 Ft

Speeder Professional Hideg Zsíroldó 0,75 l

A Speeder® Professional Hideg zsíroldó – használatkor hab állagú zsíroldó tisztítószer. A hab hatására a legkeményebben leégett lábasokat és tűzhelyeket egy szempillantás alatt tisztává varázsolhatja. Súrolás nélkül tünteti el az odaégett szennyeződéseket, a régebbieket is. Könnyen, és gyorsan akár 1-5 perc alatt ragyogó tisztaságú lesz tőle a lábas, a tűzhely vagy akár a konyha padló is.

Cikkszám: FGHZS075 Kategóriák: , , , Címke:

Leírás

Speeder Professional Hideg Zsíroldó 0,75 l

A Speeder® Professional Hideg zsíroldó – használatkor hab állagú zsíroldó tisztítószer. A hab hatására a legkeményebben leégett lábasokat és tűzhelyeket egy szempillantás alatt tisztává varázsolhatja. Súrolás nélkül tünteti el az odaégett szennyeződéseket, a régebbieket is. Könnyen, és gyorsan akár 1-5 perc alatt ragyogó tisztaságú lesz tőle a lábas, a tűzhely vagy akár a konyha padló is. Kövesse a használati utasítást, és élvezze a tisztaságot.

Sütő-és tűzhelytisztításra

Hideg zsíroldásra

Lábas-és fazéktisztításra

Használati utasítás:

Használata könnyű és gyors: Fújja a szennyezett felületre a habot és 1-5 perces hatásidő után könnyedén törölje le a szennyeződéseket. Nem kell dörzsölni és nem kell erőteljes mozdulatokat alkalmazni.

Ha nagyon régi szennyeződést kell eltávolítania, alkalmazza a következőket: A fekete odaégett ételmaradványok eltávolítását a lábos előzetes felmelegítésével (80 °C) teheti még hatékonyabbá. A felmelegített zsír, vagy olaj könnyebben oldódik, még hatékonyabb használatot tesz lehetővé. Utána csak fújja be a lábost, hogy eltávolíthassa a szennyeződéseket, könnyedén, csak törölje le, súrolnia nem kell. Ha nem jön le próbálkozzon újra, hisz rétegenként oldódik a szennyeződés.

Tisztítás után, minden esetben citromlével és bő vízzel öblítse át a felületet. Ha a szennyeződés erősen-feketére-égett étel vagy olajmaradvány amit le szeretne tisztítani a felmelegített edényt fújja be, majd a szokásos 5 percnél tartsa tovább az edényen a Speeder® Professional Hideg zsíroldó habot, majd törölje le, és ha kell ismételje meg a folyamatot. Ne felejtse el minden használat után bő vízzel lemosni az edényeket.

Felmosáshoz fújjon közvetlenül a konyha kövezeten lévő zsíros szennyeződésre, majd végezzen egy általános felmosást, így gyorsan eltávolíthatja a nagyon makacs szennyeződéseket is. Az elterjed padozat anyagokra, mint járólap, linóleum stb. minden gond nélkül használható. Ha biztosra akar menni végezzen egy kis területen próba tisztítást.

Ne használja: alumíniumra, horganyra, illetve lúgnak nem ellenálló felületre. Ezekre a felületekre van kifejezetten oda kifejlesztett tisztítószer, ami a webáruházban szintén elérhető. Használja felületenként a javasolt szert, így megelőzhető a felületek állagromlása.

Összetevők : <10% Nátrium-hidroxid, <5% Alkil-poliglükozid, <0,5% Dodecilbenzolsulfonsav