Oldal kiválasztása

Ipari fertőtlenítő – Sterile & Clean

Ipari fertőtlenítő – Sterile & Clean Kiválóan alkalmas kerámia, porcelán, szövet, műanyag, üveg, fa, kő, műkő, lakkozott és krómozott felületek, rozsdamentes fémek és nemes fémek higiénikussá tételére, fertőtlenítésére, ápolására. Ipari fertőtlenítőszer, nagy felületek folyamatos egészségügyi fertőtlenítésére is ajánlott. Rendszeres, akár napi többszöri használatra is.

Leírás

Ipari fertőtlenítő – Sterile & Clean

Kiválóan alkalmas kerámia, porcelán, szövet, műanyag, üveg, fa, kő, műkő, lakkozott és krómozott felületek, rozsdamentes fémek és nemes fémek higiénikussá tételére, fertőtlenítésére, ápolására. Ipari fertőtlenítőszer, nagy felületek folyamatos egészségügyi fertőtlenítésére is ajánlott. Rendszeres, akár napi többszöri használatra is.

Költséghatékonyság:

Minden termékük kiemelten magas hatóanyag-tartalommal bír, ezért használatuk a költségoptimalizálásban is segít. Általában elmondható, hogy az Ecowian-termékekre való áttérés 20-30%-os megtakarítást jelentett eddigi ügyfeleiknek.

Saját fejlesztésű szerek, amelyek megkönnyítik a takarítást. Más alkotóelemekkel rendelkezik mint a tucattermékek. A takarítószereink tesztelése a cég több száz professzionális takarító cég alkalmazottjának segítségével történt.

A környezet védelem:

Az Ecowian alapanyagainak 90%-a 30 napon belül lebomlik ezért a termékek környezetbarátok.

Sokoldalú termékek. Ez elkerülhetetlenül kavarodáshoz és pazarláshoz vezet.

Az Ecowian termékek használata szinte minden esetben univerzális. Használata költséghatékony.

Állandó minőség:

A megszokott magas minőséget fogja kapni akkor is, amikor ötödször, tizedszer vagy éppen századszor rendel.

Öröm velük dolgozni, és nem csupán azért, mert valóban hatékonyak, hanem azért is, mert a termékek bőrkímélőek, semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent velük való munka. A termék gyártásának középpontjában a színvonalas tisztaság mellett a környezettudatosság- és védelem, illetve a gazdaságos kiszerelés áll.

Nem termelünk műanyag szemetet, újrahasznosítjuk flakonjainkat.
Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.
Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos.
A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak, az alapanyagaink
90%-a lebomlanak a természetben 30 nap alatt.
Az Ecowian termékcsalád gyártója magyar.