Oldal kiválasztása

Brilliance Vízkőoldó és Tisztítószer koncentrátum 1l

1,857 Ft

Brilliance Vízkőoldó és Tisztítószer koncentrátum 1l. Oldó és tisztítószer egyben. Vizes helyiségek, csempe, járólap, fuga könnyed és gyors megtisztítására. A krómozott és akril felületeket sem bántja!
Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószer koncentrátumot utántöltője.

Leírás

Brilliance Vízkőoldó és Tisztítószer koncentrátum 1l

Vízkőoldó és tisztítószer koncentrátum egyben. Vizes helyiségek, csempe, járólap, fuga könnyed és gyors megtisztítására
A krómozott és akril felületeket sem bántja!
Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószer koncentrátumot utántöltője.

Leírás

Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószer koncentrátum egy utántöltő a  Brilliance Vízkőoldó és Tisztítószer (hígítós flakonban) utántöltéséhez ajánljuk. Fémek tisztítására is alkalmas, pl.: réz, INOX, alumínium, vas, stb. A krómozott és akril felületeket sem bántja, de kíméletlen a vízkővel és a kosszal, szappanmaradványokkal szemben!

Az termék ára a termékdíj árát is tartalmazza!

Vízkőoldó és tisztítószer használati utasítás

Nagyon vastag lerakódásokra: erős víz-, tej-, borkő lerakódásokra: hígítatlanul vagy 1:2 hígításban. Fújja a tisztítandó felületre, majd öblítse le, és törölje szárazra.

Könnyebb szennyeződésekre: Csempemosás: 1:2-1:10 hígításban. Felmosás: 1:10–100 hígításban. Fújja a tisztítandó felületre, majd öblítse le, és törölje szárazra.

Zománcozott vagy erős savaknak nem ellenálló felületekre ne használja!

Fémtisztításra, rozsdamarásra: Réz, acél, alumínium stb.: 1:2 hígításban, ahogy az oxidréteg eltűnt, a felületet bő vízzel le kell öblíteni, majd szárazra kell törölni. Így teljesen zsír- és oxidmentes felületet kapunk.

Fuga tisztításhoz: 1:2 hígításban használja, fújja a tisztítandó felületre, 5 perces hatásidővel, majd öblítse le a felületet,  és törölje szárazra. Készítsen tartóssági próbát, mert némely régi, elhasználódott fuga állapota esetleg tovább romolhat.

Összetevők: <10% Foszforsav, <1% Dodecilbenzolszulfon sav, <1% Alkohol etoxilát, <1% 1-Metoxi-2- Propanol.

Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószer  a Brilliance Vízkőoldó és Tisztítószer (hígítós flakonban) 0,75 l UTÁNTŐLTÉSÉRE IS HASZNÁLHATÓ melynek szórófeje állítható, leszerelhető, módosítható a hab szórása. Ezzel is gazdaságosabbá és egyszerűbbé téve a felületek tisztítását.

Szórófej használata.