Oldal kiválasztása

Brilliance Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátum 1 l

3,021 Ft

Többször, erősen odaégett szennyeződések eltávolítására fejlesztettük ki a Brilliance® Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátumot, mely tűzhelyek, kemencék, füstölők megtisztítására alkalmazható az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban

Leírás

Brilliance Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátum 1 l

Hideg és meleg zsíroldó, tűzhelyek, elszívók, zsíros padozat könnyű és gyors megtisztítására.
Hígítás: 1:5 – 1:100. Használat közben nincsen kellemetlen szaga. Gyors és biztonságos. Tűzhelyek, kemencék és füstölők tisztítására.

Leírás

A többször, erősen odaégett szennyeződések eltávolítására fejlesztettük ki a Brilliance® Üzemi zsíroldó szuperkoncentrátumot, mely tűzhelyek, kemencék, füstölők megtisztítására alkalmazható az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban. Erősen habzó komponensekkel készült azért, hogy könnyen habosítható legyen a jobb hatásfok érdekében. Így a tisztítószer nem folyik le a felületről és kivárhatjuk az ideális hatásidőt, ami a termék megfelelő hígítása mellett a másik nagyon fontos szempont. Szuperkoncentrátum, tehát használata gazdaságos, és a hígítási aránytól függően gyors is. Minden konyhai felületre használható, kivéve az ellenjavalltokat. Nem alkalmazható alumíniumra, horganyra, illetve olyan festett felületekre, amelyek nem ellenállóak az erős lúgokkal szemben vagy nem a festék eltávolítása a cél. Minden használat után öblítse le az esetleges lúg maradványokat.

Használati utasítás:

Tűzhely, sütőlap tisztításra:

  • Szórófejes flakonnal: Könnyebb szennyeződésekre, korom: 1:20–1:100 hígításban. Minél hígabb a tisztítószer, annál hosszabb hatásidőt kell hagyni a tisztításra                (5 perctől 30 percig!). Alkalmas a tűzhely lapjának és a rácsozat tisztítására is. Sütőlapok és más tűzhelyrészek tisztítására is használható. A koncentrátumot hígítatlan formában ne használja.
  • Nagyon makacs szennyeződéseknél: többször, erősen odaégett szennyeződésekre: 1:5–1:20 hígításban. Erősen szennyezett felületek tisztítása hatékonyabb h a felületet nem engedjük kihűlni, meleg, de nem forró felületre szórjuk a tisztítószert. Tisztítás után citromlével vagy Brilliance® Vízkőoldóval öblítse le a lúgmaradványokat! Használat után fontos az öblítés!

Felmosásra:

  • Nagyon zsíros felületekre: 1:20-100 arányban hígítsa, kevésbé zsíros felületre: 1:100-200 hígításban ajánlott a használata. A tisztítószer minden padozat tisztítására alkalmas, de ajánlott egy tisztítópróbát elvégezni. Használat után minden esetben bő vízzel öblítse a felületet a tisztítás után, illetve időnként Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószer szuperkoncentrátummal is mosson fel! Minden használat után ügyeljen a megfelelő öblítésre, bő vízzel öblítse le a felületről, hogy az esetleges lúgmaradványok is eltűnjenek. Ezzel biztonságossá téve a tisztítás utáni felülethasználatot.

Összetevők: 25-50% Nátrium-hidroxid, 10-20% Alkil-poliglükozid, 1-5% Dodecilbenzolszulfon sav.