Oldal kiválasztása

Brilliance Üzemi zsíroldó koncentrátum 1 l

2,266 Ft

Brilliance Üzemi zsíroldó koncentrátum 1 l – Ipari zsíroldó

Hideg és meleg zsíroldó,tűzhelyek, elszívók, zsíros padozat könnyű és gyors megtisztítására
Hígítás: 1:2 – 1:50, higítós flakonnal. Sütőlapok és más tűzhelyrészek tisztítására is használható.

Leírás

Brilliance Üzemi zsíroldó koncentrátum 1 l

Hideg és meleg zsíroldó tűzhelyek, elszívók, zsíros padozat könnyű és gyors megtisztítására

Hígítás: 1:2 – 1:50, hígítós flakonnal. Használat közben nincsen kellemetlen szaga

Hideg-meleg zsíroldó ami tűzhelyek, elszívók, zsíros padozat könnyű és gyors megtisztítására alkalmas.

Használat közben nincs kellemetlen szaga.1:10 arányban hígítva pedig maximálisan gazdaságos. Használatával gyorsan, erőlködéstől mentesen tud zsír és szennyeződésmentes felületet előállítani szinte percek alatt.

Leírás

A többször, erősen odaégett szennyeződések eltávolítására fejlesztettük ki a Brilliance® Üzemi zsíroldó koncentrátum, mely tűzhelyek, kemencék, füstölők megtisztítására alkalmazható az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban. Erősen habzó komponensekkel készült azért, hogy könnyen habosítható legyen a jobb hatásfok érdekében. Így a tisztítószer nem folyik le a felületről és kivárhatjuk az ideális hatásidőt, ami a termék megfelelő hígítása mellett a másik nagyon fontos szempont. Koncentrátum, tehát használata gazdaságos, és a hígítási aránytól függően gyors is. Minden konyhai felületre használható, kivéve az ellenjavalltokat. Nem alkalmazható alumíniumra, horganyra, illetve olyan festett felületekre, amelyek nem ellenállóak az erős lúgokkal szemben vagy nem a festék eltávolítása a cél. Minden használat után öblítse le az esetleges lúg maradványokat.

Használati utasítás:

Tűzhely, sütőlap tisztításra:

Szórófejes flakonnal: Könnyebb szennyeződésekre, korom: 1:20–1:100 hígításban. Minél hígabb a tisztítószer, annál hosszabb hatásidőt kell hagyni a tisztításra (5 perctől 30 percig!). Alkalmas a tűzhely lapjának és a rácsozat tisztítására is. Sütőlapok és más tűzhelyrészek tisztítására is használható. A koncentrátumot hígítatlan formában soha ne használja.

Nagyon makacs szennyeződéseknél: többször, erősen odaégett szennyeződésekre: 1:5–1:20 hígításban javasolt a használata.

Felmosásra:

Nagyon zsíros felületekre: 1:20-100 arányban hígítsa, kevésbé zsíros felületre: 1:100-200 hígításban ajánlott a használata. A tisztítószer minden padozat tisztítására alkalmas, de ajánlott egy tisztítópróbát elvégezni. Használat után minden esetben bő vízzel öblítse a felületet a tisztítás után, illetve időnként Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószer szuperkoncentrátummal is mosson fel! Minden használat után ügyeljen a megfelelő öblítésre, bő vízzel öblítse le a felületről, hogy az esetleges lúgmaradványok is eltűnjenek. Ezzel biztonságossá téve a tisztítás utáni felülethasználatot.

Összetétel: 15-25% Nátrium-hidroxid, 5-10% Alkil-poliglükozid, 1-3% Dodecilbenzolszulfon sav.