Oldal kiválasztása

Brilliance Olajsütő tisztító

3,099 Ft

Nem igényel dörzsölést a használata
Gyorsan eltávolítja a zsíros odaégett szennyeződéseket
Hígítás: 1:100 – 50 (1-2%)

Leírás

Brilliance Olajsütő tisztító

Brilliance® Olajsütő tisztító alkalmas különböző ipari és háztartási olajsütők (fritőzök) gyors tisztítására. Nem igényel dörzsölést.
Gyorsan eltávolítja a zsíros odaégett szennyeződéseket. Mindezt könnyen, gyorsan, és nagyon hatékonyan.
Hígítás: 1:100 – 50 (1-2%)

Leírás

Brilliance® Olajsütő tisztító alkalmas különböző ipari és háztartási olajsütők (fritőzök) gyors tisztítására. Minden olyan felületen, ami nem csak érintkezik olajjal, hanem konkrétan bele merül az olajba. Áthatóan felszívva azt a felületére.  Nem igényel dörzsölést. Néhány perces hatóidő után, gyorsan eltávolítja az odaégett szennyeződéseket, használatával elérhető a maximális tisztaság, minimális idő alatt. Mindezt könnyen, erő kifejtése nélkül.

Használati utasítás

Brilliance® Olajsütő tisztító alkalmas különböző ipari és háztartási olajsütők (fritőzök) gyors tisztítására. Minden olyan felületen, ami nem csak érintkezik olajjal, hanem konkrétan bele merül az olajba. Áthatóan felszívva azt a felületére. Engedje le az olajsütőből a zsiradékot és töltse fel vízzel, addig a szintig ameddig az olaj volt benne, majd kapcsolja be 90° -ra (éppen ne forrjon fel), ezután a szennyezettségtől függően töltsön bele az alábbiak szerint Brilliance® Olajsütő tisztítót és keverje össze. Fa eszközt használjon, a fém átforrósodik. Így nem tudja elkeverni a tisztítószert. A meleg víz oldja az olajat, a tisztítószer pedig leszedi a felületről, nem tapad vissza. A hatóidő letelte után mossa át és alaposan öblítse ki az edényt. Bő vízzel, vagy citrommal mossa át, hogy a maradék hatóanyag is kikerüljön belőle.

  • 5-8 literes olajsütő tisztításához – 1-2 kupakkal
  • 10-12 literes olajsütő tisztításához – 2-4 kupakkal
  • 15 literes olajsütő tisztításához – 3-6 kupakkal
  • 30 literes olajsütő tisztításához – 6-12 kupakkal

Ebben az oldatban az olajsütő tetejét, majd a kosarat is be tudja áztatni 3-5 percre. A tisztító fürdő után az alkatrészeket alaposan öblítse el, majd hagyja lecsepegni. Miután minden alkatrészt elmosott, az olajtartály is üríthető és öblíthető.

A tisztítószer maradványok eltávolítása citrommal vagy bő vízzel lehetséges. Ajánlott az átöblítés, miután letisztította a felületeket.  Brilliance® Olajsütő tisztítót, jó szívvel ajánljuk minden háztartásba, hisz ennek használatával sok időt, és energiát spórolhatnak, illetve a tiszta – égett olajtól mentes – olajsütő sokkal hatékonyabban használható. Gyorsabb a sütés, és minden kellemetlen illattól mentes is.

Összetevők

25-50% Nátrium-hidroxid,  10-20% Alkil-poliglükozid, 1-5% Dodecilbenzolszulfon sav.