Oldal kiválasztása

Brilliance Lúgos alaptisztító 20l

29,271 Ft

A Brilliance® Lúgos alaptisztító erős zsíroldó hatású, fékezett habzású, lúgos tisztítószer speciális hatóanyagokkal. Hatékony gépi padozat és nagynyomású tisztítására, alkatrészek és alváztisztításra is. Kimondottan alkalmas alumínium, réz, vas, nehézfémek tisztítására, mert erős komplex képző hatása miatt ezeket a felületeket újjá varázsolja.

Leírás

Brilliance Lúgos alaptisztító 20l

Erős zsíroldó hatású, lúgos tisztítószer, gépi padozat és nagynyomású tisztításra is alkalmas. 20 L- ess kiszerelésben
Hígítási arány: 1:10-1:100 arányban használható.
A termék ára a ballon árát és a termékdíjat is tartalmazza!

Leírás

A Brilliance® Lúgos alaptisztító erős zsíroldó hatású, fékezett habzású, lúgos tisztítószer speciális hatóanyagokkal. Hatékony gépi padozat és különböző felületek nagynyomású tisztítására, alkatrészek és alváztisztításra is. Kimondottan alkalmas alumínium, réz, vas, nehézfémek tisztítására, mert erős komplex képző hatása miatt ezeket a felületeket újjá varázsolja. Feloldja az általános szennyeződéseken kívül a motorolaj, zsír, korom, grafit, kipufogógáz okozta szennyeződéseket. Alkalmas még olajszűrők és szeparátorok tisztítására is. Más hatásmechanizmussal működik, mint a Brilliance® Ipari tisztítószer, ezért működhet olyan szennyeződéseken is, ahol azzal kudarcot vallottunk és ez természetesen fordítva is igaz.

Összetétele lehetővé teszi, hogy minden fémes felület tisztítására alkalmazzuk, legyen az bármilyen szennyezett. Autószerviz padozat, alkatrészek olajos szennyeződéseire is. Vagy más fémes felületek kezelésére ahol a Brilliance® Ipari tisztítószer nem vált be. Erősen lúgos, használata a megfelelő elővigyázatossággal ajánlott. Mindenképpen hígított formában használja.

Használati utasítás

Alkalmazható minden vízálló és lúgálló felületre az ipari területeken, mint például ipari és műhely padló beton vagy klinker, fal és padlóburkoló lapok, bevásárlók, irodák, nagy forgalmú területek, mint például: aluljárók, földalatti állomások járófelületei, falai. Alkalmas még szeméttároló konténerek és kukák tisztítására, illetve alkatrészek és alváz mosásra. Ne használja: lúgra érzékeny bevonatú padlóburkolatokon, linóleumon, gumin. Első alkalmazás előtt egy nem szembetűnő helyen próbálja ki a felületen. Karbantartó tisztítására, gépi vagy kézi vizes tisztításra: 1:10 arányban hígítsa! Nagynyomású tisztításnál: 1:20 arányban hígítsa! Gépi padló tisztításnál: 1:50-100 arányban hígítsa! Régi szennyeződéseket is könnyedén feloldja, éves karbantartásnál is használható, minden felületre, és eszközre, a megfelelő hígítási arányban. Használata körültekintést igényel. Gondos odafigyelést, a lúg erős anyag,  megfelelő használatával akár a régen odaéget motorzsír vagy olaj is eltávolítható, de körültekintő használata fontos. Gyors munka és erős tisztítás végezhető vele. Gazdaságos 20L-es kiszerelésben.

Összetevők

<5% Butilglikoléter, <10% Kálium szilikát, <5% Kálium-hidroxid, <5% Alkil etoxilát.