Oldal kiválasztása

Brilliance Ipari zsíroldó AF-2 5l

10,230 Ft

Hatékony tisztítás és zsíroldás. Nem marja meg a felületeket, használható minden felületen. Nagy méretű területek tisztítására. Hatékonyan alkalmazható zsíros felületek, és erősen szennyezett területek tisztítására. A termék ára a ballon árát és a termékdíjat is tartalmazza!

Leírás

Brilliance Ipari zsíroldó AF–2 5l

Hatékony tisztítás és zsíroldás. Nem marja meg a felületeket, használható minden felületen. Nagy méretű területek tisztítására. Kiválóan alkalmazható zsíros felületek, és erősen szennyezett területek tisztítására.
A termék ára a ballon árát és a termékdíjat is tartalmazza!

Leírás

A Brilliance® Ipari Zsíroldó AF–2 előnye, hogy 10-es a pH-ja, ezért nem marja meg a felületeket, ugyanakkor nagyon jól alkalmazható olajos és zsíros szennyeződések eltávolítására, gépbe és kézi tisztításra is. Hatékony tisztítás és zsíroldás. Nem marja meg a felületeket, használható minden felületen, gépi vagy kézi tisztításra is.  Nagy méretű területek tisztítására. Hatékonyan alkalmazható zsíros felületek, és erősen szennyezett területek tisztítására.

Az 5 L-es  kiszerelésnek köszönhetően bármekkora felület egyszerre tisztítható, legyen az áruház vásárlótere, vagy sportpályák mellett öltözők, de még maga a pálya is ha fedett a terület. A termék ára a ballon árát és a termékdíjat is tartalmazza! Tehát nincs + költség. Utólagos kiigazítás.

Javasoljuk olyan helyeken használni ahol nem csak a tisztítás minősége, de  a gyorsaság is fontos. Kevesebb idő alatt nagyobb területet tud letisztítani, ezzel csökkenti a költségeket is. A munkaerő igényt mindenképpen.

Használati utasítás

Tisztítás takarítógéppel: Alkalmazható garázsok, ipari csarnokok, tornatermek, áruházak padozatának a megtisztítására 1:50-100-as hígítási arányban. Minden padlótípusra, linóleumra  és műgyantára is. PH-értékénél fogva nem okoz kárt a felületekben, ugyanakkor ereje és hatékonysága maximális. Alaposan tisztít. Nem kell a felületet többször kezelni. Ennél fogva gazdaságos is. Minden szennyeződést eltávolít, de elsősorban a zsíros, olajos felületeken hatékony.

Magasnyomású készülékkel: 1:50-100-as hígítási arányban (2%-1%), alumínium, acél, réz stb. felületekről olajos és zsíros szennyeződések eltávolítására. Magasnyomású készülékben használva sem a gépben sem a fémfelületeken nem hagy nyomot, alkalmazhatja fém p: réz, acél, alumínium felületen is. Erős szennyeződésekre kiválóan alkalmazható.

Kézi tisztítás: Festett és festetlen fémek tisztítására 1:5-ben (16,6%). Régi és erősen szennyezett felületeken is használható, nem igényel fizikai erőkifejtés, dörzsölést.

Használja a

Brilliance Ipari zsíroldó AF–2 – használatával vállalkozásában is, spóroljon az idejével.

Összetevők

<5 Pirofoszforossavát, <5% EDTA, <5% Etoxilezett zsíralkohol, <5% Alkyl dimethyl