Oldal kiválasztása

Brilliance Ipari zsíroldó AF-2 20l

37,092 Ft

Hatékony tisztítás és zsíroldás. Nem marja meg a felületeket, használható minden felületen. Nagy méretű területek tisztítására. Kiválóan alkalmazható zsíros felületek, és erősen szennyezett területek tisztítására. A Brilliance® Ipari Zsíroldó AF-2 előnye, hogy 10-es a pH-ja, ezért nem marja meg a felületeket, ugyanakkor nagyon jól alkalmazható olajos és zsíros szennyeződések eltávolítására, gépbe és kézi tisztításra is. Hatékony tisztítás és zsíroldás.

Leírás

Brilliance Ipari zsíroldó AF–2 20l

Hatékony tisztítás és zsíroldás. Nem marja meg a felületeket, használható minden felületen. Nagy méretű területek tisztítására. Kiválóan alkalmazható zsíros felületek, és erősen szennyezett területek tisztítására.
A termék ára a ballon árát és a termékdíjat is tartalmazza!

Leírás

A Brilliance® Ipari Zsíroldó AF–2 előnye, hogy 10-es a pH-ja, ezért nem marja meg a felületeket, ugyanakkor nagyon jól alkalmazható olajos és zsíros szennyeződések eltávolítására, gépbe és kézi tisztításra is. Hatékony tisztítás és zsíroldás. Nem marja meg a felületeket, használható minden felületen, gépi vagy kézi tisztításra is.  Nagy méretű területek tisztítására. Hatékonyan alkalmazható zsíros felületek, és erősen szennyezett területek tisztítására.

Az 20 L-es  kiszerelésnek köszönhetően bármekkora felület egyszerre tisztítható, legyen az áruház vásárlótere, vagy sportpályák mellett öltözők, de még maga a pálya is ha fedett a terület. A termék ára a ballon árát és a termékdíjat is tartalmazza! Tehát nincs + költség. Utólagos kiigazítás. Brilliance Ipari zsíroldó AF–2 20l Ipari kiszerelésű tisztítószer.

Javasoljuk olyan helyeken használni ahol nem csak a tisztítás minősége, de  a gyorsaság is fontos. Kevesebb idő alatt nagyobb területet tud letisztítani, ezzel csökkenti a költségeket is. A munkaerő igényt mindenképpen.

Használati utasítás

Tisztítás takarítógéppel: Alkalmazható garázsok, ipari csarnokok, tornatermek, áruházak padozatának a megtisztítására 1:50-100-as hígítási arányban. Minden padlótípusra, linóleumra  és műgyantára is. PH-értékénél fogva nem okoz kárt a felületekben, ugyanakkor ereje és hatékonysága maximális. Alaposan tisztít. Nem kell a felületet többször kezelni. Ennél fogva gazdaságos is. Minden szennyeződést eltávolít, de elsősorban a zsíros, olajos felületeken hatékony.

Magasnyomású készülékkel: 1:50-100-as hígítási arányban (2%-1%), alumínium, acél, réz stb. felületekről olajos és zsíros szennyeződések eltávolítására. Magasnyomású készülékben használva sem a gépben sem a fémfelületeken nem hagy nyomot, alkalmazhatja fém p: réz, acél, alumínium felületen is. Erős szennyeződésekre kiválóan alkalmazható.

Kézi tisztítás: Festett és festetlen fémek tisztítására 1:5-ben (16,6%). Régi és erősen szennyezett felületeken is használható, nem igényel fizikai erőkifejtés, dörzsölést.

Összetevők

<5 Tetrakálium-pirofoszfát, <5% EDTA, <5% Etoxilezett zsíralkohol, <5% Alkyl dimethyl