Oldal kiválasztása

Brilliance Ipari tisztítószer (nem habzó) 20 l

39,473 Ft

Brilliance Ipari tisztítószer (nem habzó) 20 l. Beton, műgyanta tisztítására, padozattisztításra. alvázmosásra és gépek tisztítására alkalmas ipari tisztítószer. Higítás: 1:5 – 1:200 Hatékony tisztítás és zsíroldás. Hatékony tisztítás és zsíroldás hígítása: 1:5 – 1:200. Alvázmosásra és gépek tisztítására is alkalmas. Beton,műgyanta tisztítására. Padozattisztításra.

Leírás

Brilliance Ipari tisztítószer (nem habzó) 20 l

Beton, műgyanta tisztítására, padozattisztításra. Alvázmosásra és gépek tisztítására alkalmas ipari tisztítószer.
Higítás: 1:5 – 1:200 Hatékony tisztítás és zsíroldás.

Hatékony tisztítás és zsíroldás hígítása: 1:5 – 1:200
Alvázmosásra és gépek tisztítására is alkalmas.
Beton,műgyanta tisztítására. Padozattisztításra.

 

Leírás

A Brilliance® Ipari tisztítószer (nem habzó), gyengén habzó felületaktív anyagokkal készült, korróziógátló komponenst is tartalmaz. Alkalmazható magasnyomású kompresszorokban és egyéb készülékekben, olyan területeken, ahol a nagy olaj- és zsíroldás elengedhetetlen. Hatásos kormos, odaégett felületekre a sütőiparban, húsiparban, vendéglátóiparban. Minden olyan területen ahol erős a szennyeződés, de fém vagy más hasonló anyagból álló területet kell tisztítani.  Felhasználható hideg vízzel is, minimális hatásidővel (a legszennyezettebb felületeknél is csak 5–10 perc). Csak alkáli- és vízálló felületre használható!

Brilliance Ipari tisztítószer (nem habzó) 20 l : Használati utasítás

Magasnyomású készülékkel, nagyon makacs szennyeződéseknél: Kormos, odaégett felületekre 1:5–1:20 hígításban, raktárak, garázsok, műhelyek padozattisztításánál, illetve járműveknél alvázmosásra: 1:20 hígításban. Autószerelő akna, vagy padozat tisztítására – ha nem műanyag borítású – hígítva minden olyan helyen használható ahol erős az olajszennyeződés, az égéstermék lerakódás. Könnyedén feltakarítható vele a több napos szennyeződés is. Magasnyomású gépekben is alkalmazható.

Könnyebb szennyeződéseknél: 1:20-200 hígításban. A 20L-es kiszerelés nagy felületek tisztítására gazdaságos, vagy az utántölthetőflakonhoz javallott.

Extrakciós (Extrakció: vegyi kiszivatás) vagy súrológéppel:

Bármilyen padozat megtisztítható 1:100-200-as hígításban. Töményebben ne használja, mert ragacsos lehet a felület! Minden esetben hígítsa, a használati utasításban leírtak szerint, majd bő vízzel öblítse át  a felületet, ha szeretné maradék anyagokat is eltávolítani. Ha ez mégis előfordulna, hogy hígítatlan formában használta, akkor a Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószer szuperkoncentrátummal a felület visszanyeri eredeti fényét.

Kézzel, nyeles súrolókefével tisztításkor: erősen szennyezett betont vagy bármilyen igénytelenebb felületet 1:5-10-es hígításban, -5 ⁰C lehet megtisztítani. Szórja a tisztítandó felületre, majd várjon pár percet.  Műgyantánál végezzen próbát, hogy nem bántja-e a felületet!

Nagyon makacs szennyeződéseknél (szórófejes flakonból): motoroknál, kazánoknál, járműveknél bogároldásra, erősen szennyezett üstöknél: 1:5-20 hígításban. Mielőtt rászáradna a felületre, a tisztítószert  bő vízzel le kell öblíteni!

Könnyebb szennyeződéseknél (szórófejes flakonból): 1:30-100 hígításban. Mielőtt rászáradna a felületre, a tisztítószert le kell öblíteni!

A Brilliance ipari tisztítószerei ma a hazai piacon forgalmazott tisztítószerek között kiemelkedő hatásfokkal rendelkeznek. Gyorsaság erősség, és hatékonyság tekintetében is.

 

Nagyon szimpatikus volt a termék. Ár – érték arányban is az egyik legjobb volt.-Tamás

 

Legjobban bevált tisztítószer véleményünk szerint, 20 év tapasztalata alapján.-M. Lajos