Oldal kiválasztása

Brilliance Ipari tisztítószer (nem habzó) 1 l

2,323 Ft

A Brilliance® Ipari tisztítószer (nem habzó), gyengén habzó felületaktív anyagokkal készült, korróziógátló komponenst is tartalmaz. Alkalmazható magasnyomású kompresszorokban és egyéb készülékekben, olyan területeken, ahol a nagy olaj- és zsíroldás elengedhetetlen. Hatásos kormos, odaégett felületekre a sütőiparban, húsiparban, vendéglátóiparban.

Leírás

Brilliance Ipari tisztítószer (nem habzó) 1 l

A Brilliance® Ipari tisztítószer (nem habzó), gyengén habzó felületaktív anyagokkal készült, korróziógátló komponenst is tartalmaz. Alkalmazható magasnyomású kompresszorokban és egyéb készülékekben, olyan területeken, ahol a nagy olaj- és zsíroldás elengedhetetlen. Hatásos kormos, odaégett felületekre a sütőiparban, húsiparban, vendéglátóiparban. Minden olyan területen ahol erős a szennyeződés, de fém vagy más hasonló anyagból álló területet kell tisztítani.  Felhasználható hideg vízzel is, minimális hatásidővel (a legszennyezettebb felületeknél is csak 5–10 perc). Csak alkáli- és vízálló felületre használható!

Hatékony tisztítás és zsíroldás hígítása: 1:5 – 1:200

Alvázmosásra és gépek tisztítására is alkalmas.

Beton, műgyanta tisztítására. Padozattisztításra.

Brilliance Ipari tisztítószer (nem habzó) 1l használati utasítás

Magasnyomású készülékkel, nagyon makacs szennyeződéseknél: Kormos, odaégett felületekre 1:5–1:20 hígításban, raktárak, garázsok, műhelyek padozattisztításánál, illetve járműveknél alvázmosásra: 1:20 hígításban. Autószerelő akna, vagy padozat tisztítására – ha nem műanyag borítású-hígítva minden olyan helyen használható ahol erős az olajszennyeződés, az égéstermék lerakódás. Könnyedén feltakarítható vele a több napos szennyeződés is. Magasnyomású gépekben is alkalmazható.

Könnyebb szennyeződéseknél: 1:20-200 hígításban.

Extrakciós (Extrakció: vegyi kiszívatás) vagy súrológéppel:

Bármilyen padozat megtisztítható 1:100-200-as hígításban. Töményebben ne használja, mert ragacsos lehet a felület! Minden esetben hígítsa, a használati utasításban leírtak szerint, majd bő vízzel öblítse át  a felületet, ha szeretné maradék anyagokat is eltávolítani. Ha ez mégis előfordulna, hogy hígítatlan formában használta, akkor a Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószer szuperkoncentrátummal a felület visszanyeri eredeti fényét.

Kézzel, nyeles súrolókefével tisztításkor: erősen szennyezett betont vagy bármilyen igénytelenebb felületet 1:5-10-es hígításban, -5 ⁰C lehet megtisztítani. Szórja a tisztítandó felületre, majd várjon pár percet. Műgyantánál végezzen próbát, hogy nem bántja-e a felületet!

Nagyon makacs szennyeződéseknél (szórófejes flakonból): motoroknál, kazánoknál, járműveknél bogároldásra, erősen szennyezett üstöknél: 1:5-20 hígításban. Mielőtt rászáradna a felületre, a tisztítószert bő vízzel le kell öblíteni!

Könnyebb szennyeződéseknél (szórófejes flakonból): 1:30-100 hígításban. Mielőtt rászáradna a felületre, a tisztítószert le kell öblíteni!

A Brilliance ipari tisztítószerei ma a hazai piacon forgalmazott tisztítószerek között kiemelkedő hatásfokkal rendelkeznek. Gyorsaság erősség, és hatékonyság tekintetében is.

Összetevők

10-15% Nátrium-metaszilikát-pentahidrát, 20-30% Etilén-diamin-tetra-ecetsav nátriumsó, 5-10% Kálium-hidroxid.

Vinyl padlónk textúrás felületének pórusaiba ült piszkot korábban semmilyen tisztítószer nem hozta ki és a súrológép is csak kis mértékben segített. Ez a szer az első felmosásra megoldotta kb 80%-ban, a második felmosásra pedig a maradék is feljött súrolás nélkül –Renáta

Első osztályú szer-Lukács Tamás

Legjobban bevált tisztítószer véleményünk szerint, 20 év tapasztalata alapján.-M. Lajos

Szívesen vásárolok, próbálok ki magyar termékeket. Az ipari tisztítószereket felújítási munkálatok előtti (pld. csempefestés előtti zsírtalanítás), ill. az azt követő nagytakarításhoz vásároltam. Másoknak is ajánlani fogom a termékeket, és alkalomadtán a hétköznapokban használatos, háztartási tisztítószereket is örömmel ki fogom próbálni.-Kriszti