Oldal kiválasztása

Brilliance Ipari kéztisztító 500 ml

1,523 Ft

A Brilliance® Ipari kéztisztítóval az olajos, zsíros szennyeződéseket lehet eltávolítani a kézről. Akár napjában többször is használható a bőr kiszáradása nélkül. Ez nagyon fontos, mert az amúgy is erősen igénybe vett kéz érzékenyebben reagál az olajos szennyeződésekre.

Leírás

Brilliance Ipari kéztisztító 500 ml

Brilliance Ipari kéztisztító 500 ml. Nem szárítja a bőrt, olajos, zsíros szennyeződések ellen ajánlott
Felhasználásra előkészített
Az termék ára a termékdíj árát is tartalmazza!

Leírás

A Brilliance® Ipari kéztisztítóval az olajos, zsíros szennyeződéseket lehet eltávolítani a kézről. Akár napjában többször is használható a bőr kiszáradása nélkül. Ez nagyon fontos, mert az amúgy is erősen igénybe vett kéz érzékenyebben reagál az olajos szennyeződésekre. A termék nem dörzsölő összetevővel, hanem szerves oldószerrel oldja le kíméletesen a szennyeződéseket, ezzel is csökkentve az irritáció lehetőségét.

Használati utasítás

Először a kezet szárazon bedörzsöljük a Brilliance® Ipari kéztisztítóval, majd öblítés után újra átmossuk. A körmöket és környékét finom szőrű kefével tudjuk megtisztítani. A flakont mindig zárja le használat után. Érzékeny bőr esetén a kiszáradás elkerülésére kézkrém használata ajánlott.

Összetevők: <30% aromás mentesített lakkbenzin, <25% Szekunder szulfonsavát nátriumsó, <10% Na-alkil-etoxiszulfát

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

 

Vásárlói vélemények:

 

kiváló, szuperGarancia Józsefné 

 

Mert ár érték aránya nagyon jó, Magyarországon gyártják, próbáltam több brillance terméket is mind bevált. Imre

 

jól lehozza az olajos szennyeződést, bár a köröm környékén és az apró repedésekhez kell egy kis kefe használat. jobb mint az Ultra Derm. Az illata nagyon petróleumos de ezt megéri elviselni.Lippai Gábor