Oldal kiválasztása

Brilliance Grill Tisztító 0,75 l

1,302 Ft

Brilliance Grill Tisztító 0,75 l – Grill tisztító-zsíroldó-éttermi használatra is.

Éttermi sütőlap gyors tisztítására. Kerti grillek, grillrácsok könnyű tisztítására. Brilliance® Grill tisztító nagyon hatékony grillrácsok és sütőlapok alapos megtisztítására. Csak fújja be a rácsot, eszközöket, és várja meg a hatást.5-10 perc alatt ragyogó tisztaság!

Leírás

Brilliance Grill Tisztító 0,75 l

Éttermi sütőlap gyors tisztítására. Kerti grillek, grillrácsok könnyű tisztítására.

Felhasználásra előkészítve. Brilliance® Grill tisztító nagyon hatékony grillrácsok és sütőlapok alapos megtisztítására.

Használati utasítás

Grill lapok tisztításakor a grill lapot hagyja melegen, de ne legyen 100 ⁰-nál melegebb. Fújja a felületre a Brilliance® Grill tisztítót, majd spaklival lazítsa fel a szennyeződéseket és öblítse le tiszta vízzel. Ezt addig ismételje meg, amíg az összes fekete szennyeződés feloldódott. A ráégett szennyeződések eltávolítása ha nem azonnal történik, hosszabb időt vesz igénybe. A használati utasításban leírtak szerint jár el, minden komolyabb erőkifejtés nélkül, dörzsölgetés, és súrolás nélkül le tudja tisztítani a ráégett zsírt, olajat, vagy szennyeződéseket a grilljéről. A végén citromlevet vagy ecetet öntsön a felületre, hogy a lúgmaradványok is maradéktalanul eltávolításra kerüljenek. Erős tisztítószer, ami lúgos hatású tehát nagyon fontos, hogy bő vízzel öblítse át a lemosott felületeket, különösen azokat amik a ráhelyezett étellel érintkeznek. Ha betartja a javallatokat akkor hamarosan  a felület visszanyeri eredeti állapotát.

Grillrácsok tisztításakor a rácsot helyezze a mosogató medencébe vagy kádba, ha  a grillezés szabad területen történik, amikor nincs lehetősége folyóvíz közelében használni a tisztítót, helyezze egy olyan edénybe a rácsot amiben lehetősége van a tisztítószeres habnak lefolyni a rácsról, illetve az öblítést utána megejtheti benne. Fújja a habot a felületre és 5-10 perces hatásidő elteltével egy kefével sikálja meg a felületet, végezetül öblítse le alaposan vízzel. Citromlé vagy ecet segítségével az esetlegesen a felületen maradt lúgmaradványokat is eltávolíthatja. A kefe és a sikálás a rács szerkezetéből adódóan kell, erő kifejtésre nincs szüksége. 

Brilliance® Grill tisztító használatával a kerti grillezés utáni feladatok könnyebbé, gyorsabbá válnak. Néhány perc tisztítás, öblítés után már készen áll az új grillezésre. Akár minden nap! Csak fújja be a Brilliance® Grill tisztítóval a rácsot, eszközöket, és várja meg a hatást. Hihetetlenül gyors, és a használata pedig egyszerű. Ne feledje az öblítést!

Összetevők: 5-10% Nátrium-hidroxid, 1-5% Alkil-poliglükozid, 0,5-1% Dodecilbenzolszulfon sav