Oldal kiválasztása

At Hand kézfertőtlenítő 1 l

3,113 Ft

At Hand kézfertőtlenítő 1 l Alkoholos kézferttőlenítő, ami használat után öblítést nem igényel, bőrvédővel, mindennapi használatra. Hatékonyan megelőzhetőek vele a fertőzések, baktériumölő, gombaölő és tuberkulózisölő, szelektív virucid hatással rendelkezik. Összetétel: 70% Etil-alkohol, borsmenta olaj, glicerin. 

Leírás

At Hand kézfertőtlenítő 1 l

At Hand kézfertőtlenítő 1 l 70% alkoholtartalommal! Prémium minőségű kézfertőtlenítő.
Borsmenta illó olajjal illatosítva. Emberi fogyasztásra nem alkalmas, kizárólag kézfertőtlenítésre alkalmazható.
Baktericid, fungicid, szelektív virucid.

Leírás

Alkoholos kézfertőtlenítő, ami használat után öblítést nem igényel, bőrvédővel, mindennapi használatra. Hatékonyan megelőzhetőek vele a fertőzések, baktériumölő, gombaölő és tuberkulózisölő, szelektív virucid hatással rendelkezik.

Összetétel: 70% Etil-alkohol, borsmenta olaj, glicerin.
Tárolás: napfénytől védett, száraz helyen, szorosan lezárva, +5 és +25 o között!

At Hand kézfertőtlenítő alkalmazása

A következő esetekben ajánlott: Készpénz kezelése után, élelmiszer- és vendéglátóiparban dolgozók számára (HACCP-be illeszthető), tömegközlekedés után, étkezés előtt és bármilyen közterületen, ha szennyezett felületekkel érintkezik, illetve ha olyan helyen dolgozik, ahol nagy a fertőzés veszélye.

Alkalmazás:

Juttasson a kezére 3-5 ml készítményt majd kenje el az At Hand-et, alaposan úgy, hogy ne maradjon kezeletlen felület és várja meg, amíg elpárolog. Hatásidő: minimum 30 másodperc. Ha koszos a keze, mossa meg szappanos vízzel mielőtt használná az At Hand-et.

Termékünk virucid engedélyeztetése megtörtént, a 70% etil alkohol hatásos a koronavírussal szemben.

Nagyon jó a termék, a pácienseimnek is tetszik. Számomra fontos, hogy természetes összetevőket tartalmaz, ezért nem csak a magam számára rendeltem. Könnyű használni, és kellemes érzetet hagy, nem szárítja ki a kezet. A szállítás picit lassabb volt, mint számítottam, de jelen helyzetben ez teljesen érthető volt. A telefonos kollégák kedvesek, készségesek, a rendelés jól nyomon követhető volt. A fizetéssel kapcsolatosan egy megjegyzés: a weblapra érdemes lenne feltenni, hogy az előrefizetés csak a díjbekérő megküldése után történjen, mert így én hamarabb utaltam, és ez pici kavarodást okozott.

 

Vásárlói vélemények:

 

Összességében teljesen elégedett vagyok.K.Éva 

 

Korrekt webshop! A termék szuper.Laci

 

Nagyon elégedett vagyok!Éva 

 

Kormányhivatal által bevizsgált termék . Megfelelt.