Oldal kiválasztása

Tisztítószer rendelés

Manapság tisztítószerek tömege áll az emberek rendelkezésére, ennek megfelelően nincs is már olyan felület, amelyre ne kaphatnánk jó minőségű tisztítószert.

De milyen az igazán jó tisztítószer? 

A jó tisztítószer egy igen relatívan megközelíthető fogalom, hiszen ahány háztartás, annyi tapasztalat. Ennek megfelelően mindenki másra esküszik az eltérő igények alapján.
Az biztos, hogy a vásárlók egy része a tisztítószerektől mindig hajlamos csodát várni. Ha belegondolunk, érthető, hiszen a legtöbb jó minőségű tisztítószer megvásárlásához mélyen bele kell nyúlnunk a zsebünkbe. 

Viszont vannak alapelvek, amiket érdemes betartanunk tisztítószer vásárlása során, hogy ne verjenek át a cégek.

  1. Nem feltétlenül jobb a drágább, tehát ne legyen elég számodra az, hogy drágább, mint az eggyel alatta elhelyezkedő termék. Lehet a csomagolást, a szállítási költséget, vagy éppen a marketinget fizeted meg és nem a minőségi hozzávalókat.
  2. Ha tisztítószert rendelsz, igyekezz olyan terméket választani, amiről hallottál már. Ha nem, nézz utána részletesen a terméknek és csak utána vásárold meg!
  3. Az univerzális tisztítószerek jók lehetnek, de joggal adhatsz gyanakvásodnak hangot, ha egy tisztítószer minden anyagra és felületre jó. (Az univerzalitásnak is van határa!)
  4. Adj lehetőséget a biotermékeknek is, hiszen ezáltal saját és környezeted egészségét is megvédheted.