Oldal kiválasztása

Olcsó tisztítószerek

Tisztítószert keresel, de elrugaszkodottnak találod az árakat? Ne add lejjebb az igényeid, és alkudj meg! Olcsón is válogathatsz a legjobb tisztítószerek között.

A tisztítószerek nélkül manapság a legfelkészültebb háztartás is pillanatok alatt összeomlana, hiszen életünk szerves részévé váltak. El sem tudjuk képzelni, milyen volt az élet előttük. Egy átlag háztartás is legalább négy- vagy ötféle tisztítószert használ a takarításhoz.

Annak ellenére, hogy mennyire számítunk ezekre a szerekre a beszerzésük sokszor csak nehezen történik. Nem specializálódott tisztítószer boltokban vásároljuk őket, hanem igyekszünk az élelmiszerboltban egy menetben lezavarni a bevásárlással. Bár tényleg kényelmesebbnek tűnik ez a megoldás, több szempontból is hátrányodra válhat ez a megoldás. 

1. Kisebb a kínálat, amiből válogathatsz. A kereslet-kínálat ördögi körében az élelmiszerláncok beszerzői nem visznek be új termékeket, hiszen a híres, nagy márkákra stasztitikailag mindig nagyobb vásárlói közönséggel rendelkeznek, mint az alternatív, vagy kisebb – akár hazai márkák.

2. Az árak nem a minőséget vagy a hatékonyságot tükrözik a boltok polcain, hanem a beszállítók beszerzővel kötött egyességét. Lényegében a bolt jutalékát, a marketinget, a csomagolást és a gyártást is beépítik a kalkulált árba. Ettől függetlenül természetesen működhet a termék, de miért fizetne többet, ha feleannyiért is megkaphatja?

3. A hagyományos bevásárlás maceráit – pakolás, üres polcok, tömeg, cipekedés, mind megspórolhatod, ha online vásárolsz szakboltokban.