Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /web/htdocs5/tisztitoszernet/home/www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Bio tisztítószerek webáruháza
Oldal kiválasztása

Bio tisztítószerek webáruháza

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül a környezetvédelem és a káros anyagok használatának mérséklése. Egyre többen nyitottak a bio, környezetbarát megoldásokra az élet minden területén. Nem maradhatnak ki ebből a változásból a környezetünk tisztántartása használt háztartási tisztítószerek sem.

Mit érdemes elvárni egy egy bio tisztítószertől?

  • Legyen ugyanolyan hatékony, mint „hagyományos” társai, maximális hatásfokkal fertőtlenítsen.
  • Megfelelően megtisztítsa az összes felületet, szövetet, természetesen az anyag és szín károsítása nélkül.
  • Legyen ár-érték arányban ugyanolyan jó, mint a hagyományos tisztítószerek közül jól bevált társai.
  • Ez egyértelmű, de akkor is fontos kiemelni, ne tartalmazzon mérgező, használatát bárki számára veszélyessé tevő anyagokat. 

A bio tisztítószerek minden háztartás számára kiváló megoldást jelenthetnek, hogy tiszta és rendezett otthonba térjünk haza. Különösen jó választás egy kisgyermekes családnak. Amikor gyermeket vállalunk, igyekszünk a lehető legjobb minőségű termékeket használni a baba érdekében, és ez hatványozottan igaz a tiszta környezetre is. Aztán a kisgyermek fejlődésében eljön az az időszak is, amikor mindent a szájába vesz, így ismerkedve a világgal. Ilyenkor egyáltalán nem mindegy, hogy mivel kezeltük az adott tárgyakat. 

Bio tisztítószereket vásárolhatunk boltokban is, azonban gyakran jobb megoldás az internetes webáruházakat választani. Ezekben a webáruházakban olyan termékeket is megtalálhatunk, amik bolti forgalomban nem kaphatóak. Ezek a tisztítószerek egyedi összetételűek, általában koncentrátum formájában értékesítettek, ami miatt árban kissé drágábbnak tűnhetnek, azonban sokkal tovább tartanak. Így hosszútávon ár-érték arányban a koncentrátum jobban megéri.